Kuljetus-, maanrakennus- ja maansiirtopalvelut ammattitaidolla

Ota yhteyttä

Pauli Kuokkanen Oy palvelee asiakkaitaan niin kuljetus-, maanrakennus- kuin maansiirtotöissäkin. Lisäksi myymme CE-merkittyä maa-ainesta muhevasta mullasta ja laadukkaasta hiekasta rouheaan hiekoitussepeliin ja soraan. Tällä sivulla voit tutustua palveluihimme tarkemmin. 

Mikäli mielenkiintosi herää ja haluaisit kysyä lisää, voit tehdä sen kätevästi yhteydenottolomakkeella tai tarttumalla puhelimeen. Toimimme pääosin Valtimon seudulla ja muualla Pohjois-Karjalassa, mutta sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuudella.

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme kaiken kattavat kuljetuspalvelut monipuolisella ja nykyaikaisella kalustollamme. Olemme toimineet alalla jo kymmenien vuosien ajan, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Toteutamme kuljetuspalvelut turvallisesti ja luotettavasti, sovituissa aikatauluissa pysyen. Kuljetuskalustomme mahdollistaa kuljetuspalvelut aina maa-ainestoimituksista työkoneiden siirtoon ja kaikkeen siltä väliltä.

Maanrakennus ja maansiirto

Maanrakennus on yksi ydinpalveluitamme. Teemme kaikenlaiset maanrakennus- ja maansiirtotyöt vuosien kokemuksella; olipa tehtävänä muokata pihamaata, tehdä teiden tai rakennusten pohjatyöt tai kaivaa salaojat, voit kääntyä meidän puoleemme.
Kauttamme onnistuvat esimerkiksi:

  • rakennusten pohjatyöt

  • kadunperustus

  • tienrakennus

  • maamassojen vaihto

  • rakennekerrosten teko

Tarvittaessa kuljetamme sivutuotteeksi jääneen maa-aineksen pois tai siirrämme sen osoittamaasi paikkaan. Laadukkaalla kalustollamme pystymme toteuttamaan niin pienet kuin vähän suuremmatkin urakat.

Maa-aineksen myynti

Soraa, hiekkaa, sepeliä – meiltä löytyy! Maanrakennus- ja kuljetuspalveluiden ohella saat hankittua meiltä myös laadukasta CE-merkittyä maa-ainesta. Tarvitsitpa sitten multaa, hiekkaa, soraa taikka sepeliä, voimme toimittaa sinulle tarvitsemasi maa-aineksen sovitussa aikataulussa. Kauttamme tilattava maa-aines on CE-merkittyä, mikä varmistaa, että tuote täyttää vaaditut laatukriteerit.