Kuljetuspalvelut, joihin voit luottaa

Kuljetuspalvelut, joihin voit luottaa

Kuljetuspalvelut, joihin voit luottaa

Kuljetus-, maanrakennus- ja maansiirtopalvelut ammattitaidolla

Pauli Kuokkanen Oy palvelee asiakkaitaan niin kuljetus-, maanrakennus- kuin maansiirtotöissäkin. Lisäksi myymme CE-merkittyä maa-ainesta aina muhevasta mullasta ja laadukkaasta hiekasta aina rouheaan hiekoitussepeliin ja soraan. Tällä sivulla voit tutustua palveluihimme tarkemmin; mikäli mielenkiintosi herää ja haluaisit kysyä lisää, voit tehdä sen kätevästi yhteydenottolomakkeella tai tarttumalla saman tien puhelimeen. Toimimme pääosin Valtimon seudulla ja muualla Pohjois-Karjalassa, mutta sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuudella. Ota yhteyttä!

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme kaikenkattavat kuljetuspalvelut monipuolisella & nykyaikaisella kalustollamme. Olemme toimineet alalla jo kymmenien vuosien ajan, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Toteutamme kuljetuspalvelut turvallisesti ja luotettavasti, sovituissa aikatauluissa pysyen. Kuljetuskalustomme mahdollistaa kuljetuspalvelut aina maa-ainestoimituksista työkoneiden siirtoon ja kaikkea siltä väliltä.

Maanrakennus ja maansiirto

Maanrakennus on yksi ydinpalveluitamme. Teemme kaikenlaiset maanrakennus- ja maansiirtotyöt vuosien kokemuksella; olipa tehtävänä muokata pihamaata, tehdä teiden tai rakennusten pohjatyöt tai kaivaa salaojat, voit kääntyä meidän puoleemme. Kauttamme onnistuvat esimerkiksi:

  • rakennusten pohjatyöt
  • kadunperustus
  • tienrakennus
  • maamassojen vaihto
  • rakennekerrosten teko

Tarvittaessa kuljetamme sivutuotteeksi jääneen maa-aineksen pois tai siirrämme sen osoittamaasi paikkaan. Laadukkaalla kalustollamme pystymme toteuttamaan niin pienet kuin vähän suuremmatkin urakat.

Maa-aineksen myynti

Soraa, hiekkaa, sepeliä – meiltä löytyy! Maanrakennus- ja kuljetuspalveluiden ohella saat hankittua meiltä myös laadukasta CE-merkittyä maa-ainesta. Tarvitsitpa sitten multaa, hiekkaa, soraa taikka sepeliä, voimme toimittaa sinulle tarvitsemasi maa-aineksen sovitussa aikataulussa. Kauttamme tilattava maa-aines on CE-merkittyä joka varmistaa, että tuote täyttää vaaditut laatukriteerit.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä lisää tai pyytää kilpailukykyisen tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse